Δευτέρα 26 Μαρτίου 2007

Αναρωτήσεις ενός παιδιού GR-Ω-FILES.

Τώρα τελευταία κάνω μια καλή επανάληψη στα x-files και παρατηρώ ότι σ’ολα τα «ανεξήγητα» που παρουσίασαν παρέλειψαν το κυριότερο. Την ελληνική πραγματικότητα στην παιδεία και σε άλλα...Κακώς γιατί υπάρχουν όλα τα συστατικά για να εισχωρήσουμε στην ζώνη του λυκόφωτος.

Ποιοί είναι αυτοί οι μυστηριώδεις φοιτητές και ποιοί οι άλλοι?.... Κάποιοι από αυτούς έχουν μικροτσίπα επάνω τους?
Στο μέλλον θα μπαίνω στο Πανεπιστήμιο με σκανάρισμα οφθαλμού? Ποιός είναι ο αντίστοιχος καπνιστής που παρακολουθεί τα πάντα? Κι αν μια γενιά από ελληνόπουλα είναι indigo? Πως θα συννενοηθούν με όσους έχουν IQ 0 ???
Αυτά και άλλα πολλά σκέφτηκα...

Αλλά πάλι μήπως τα έχω χάσει ξέρετε... λόγω της καθημερινής μου μετάλλαξης από το κινητό μου, το mp3 μου, το pc, το dvd, την τηλεόραση, το φουρνο μικροκυμάτων, τα φουσκωτά κρέατα, τα προτηγανισμένα πατατάκια, τα μολυβένια ψάρια, τα κλωνοποιημένα λαχανικά, τα βρωμόνερα, τα πλαστικά μπιφτέκια, και μια τρύπα στον ουρανό ΝΑ μετά συγχωρήσεως...και τόσα άλλα που βρήκα έτοιμα (ευτυχώς δε κουράστηκα καθόλου να τα φτιάξω).

Λες να είμαι εγώ το ufo??? Γιατί τώρα τελευταία αρχίζω και πρασινίζω λιγάκι (από το κακό μου ή όχι θα το βρω που θα πάει...)

Πρέπει να πάω στη μπάρα αναζήτησης να ζητήσω συμβουλές , θα ζητούσα από τους μεγαλύτερους αλλά τι να ξέρουν αυτοί μπροστά στο net search. Αστειεύεστε?

2 σχόλια:

johnnie be good είπε...

σιγουρα εισαι ιντιγκο, αφου καταλαβες τι σου αφησαν κληρονομια στον πλανητη οι προηγουμενες γενιες, αν και ξεχασες το σημαντικοτερο, αυτο για το οποιο κουραστηκαν και κουραζονται ανθρωποι να το δημιουργησουν για το δικο σου καλο: το φαινομενο του θερμοκηπιου καλε!
θα φυτεψουμε φοινικες και θα καλλιεργουμε κακτους οι Ελληνες!!!
ελπιζω να σπουδαζετε πολλοι γεωπονικη, με ειδικευση στην καλλιεργεια των ερημων...

vasiliskos είπε...

Χμ.. σωστά. Πιστεύω ότι έχουν μια ευκαιρία ακόμα πριν φθάσουν στους πανέμορφους κατα τ'άλλα κάκτους να φυτέψουν στα σκουπίδια τους κουφιοκέφαλους που αλωνίζουν σαν ναναι το χωράφι του πατέρα τους.. Κι εμείς εδώ είμαστε παιδιά!! Υπάρχουν κάποια γερόντια που ακόμα δεν έχουν πάθει πλήρη άνοια και σηκώνουν που και που τη μαγκούρα απειλητικά!!!!
(Μ'αρέσει να με σκέφτομαι γερόντι:) δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω εκείνο το βίτσιο που έχουν κάποιοι να κοιτούν με μίσος τα νιάτα, οι αιώνιοι κωλοτσιγκούνηδες της ζωής, που το μόνο δώρο που κάνουν στα νιάτα είναι να βρωμίζουν τα όνειρά τους με τη γρουσουζιά τους!!!!)